Agenda
Twitter & Facebook

Facebook

 

Home

Ruimtelijke Ordening

Datum: 
21/09/2013 - 14:00

Themawandeling en kennismaking met eigenaarsvereniging 'De Zwarte Specht' te Oud-Turnhout. Voorafgegaan door ee n welkomswoord en voorstelling van beide verenigingen. Na de wandeling in het private gedeelte van natuurgebied 'de Liereman' volgen er enkele themagesprekken en een debat met lokale politiekers. Er wordt een kleine receptie met broodjes voorzien. Deelname is gratis voor leden van Landelijk Vlaanderen vzw en de Zwarte Specht. Iedereen is welkom maar vooraf inschrijven is verplicht.  Voorzie wandelkledij.

Dit kan voor 15 september aan: info@landelijkvlaanderen.be

Datum: 
30/01/2013 - 10:15

Het Agentschap voor Natuur en Bos nodigt u graag uit op de 9de  editie van de Dag van de Openbare Ruimte op 30 en 31 januari 2013 in Brussels Expo, Paleis 3.

 

De Dag van de Openbare Ruimte is niet enkel een interessante vakbeurs voor Openbare Ruimte, maar  biedt ook een uitgebreid lezingenprogramma aan. 

 

Landelijk Vlaanderen vraagt grondeigenaars zich kandidaat te stellen voor de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening – GECORO.

Het Decreet van 18 mei 1999 en het besluit van de Vlaamse Regering van 19 mei 2000 voorzien de oprichting van een Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening.

27 april 2012 - www.vilt.be

Boeren uit Ieper en omstreken verzamelden vrijdag om hun ongenoegen te uiten over het voorstel van ruimtelijk uitvoeringsplan Ieperboog-Zuid. De landbouworganisaties hadden voorzichtig positief nieuws voor hen. De administratie is ingegaan op de eis van Boerenbond en ABS om met een nieuw voorstel te komen met "ernstige" doelstellingen voor natuur en onroerend erfgoed.

Archief 
feb-maa-apr mei-jun-jul aug-sep-okt nov-dec-jan
2014